Пол на бебе

Реклама

Какъв пол ще бъде вашето бебе?

Определете пола на своето бебе, чрез използване на Китайския календар.

Моля имайте в предвид, че използването на този метод за определяне на бъдещия пол на бебето изисква време за калкулации и търпение. Внимателно прочетете цялата статия, за да имате правилен резултат в края на сметките.

Препоръчваме ви следните продукти за добро здраве:

Зелена енергияКоластра КолАктив 3

В древен Китай полът на детето е бил определян и техниката по която това е правено е запазена и до ден днешен. Тя е проверена в практиката и дава точност до 99%. За да определи една жена пола на детето, което очаква или планира да има е нужно да знае само две неща – възрастта си и месеца на зачеване или планиране на такова.

На много места в Интернет, в различни сайтове, е публикувана таблицата за определяне пола на бебето, но без никакви допълнителни обяснения, които са важни, за да я използвате правилно. В противен случай ще установите, че тя не “работи”. Ето и какъв е ключът към правилното й използване, така че да ви дава верни резултати.

Month of conception – Китайски Месец на Зачеване – >ИЗЧИСЛИ ТУК< (взимате номера на месеца от полето „Chinese Date“).
Mother’s Chinese Age at Time of Conseption – Китайските Години на Майката по време на Зачеването – >ИЗЧИСЛИ ТУК< (взимате годините от полето „Chinese Age„)
(за по-детайлно описание прочетете по-долу)

Сега засечете двете стойности в таблицата:

Пол на бебе
Определяне пол на бебето

Засечете вашата година на раждане според Китайския календар и месец на зачеване според Китайския календар, за да определите правилно пола на своето бебе.

Детайлни Инструкции за използване на таблицата:

Преди всичко трябва да знаете, че китайците използват Лунен календар, а не Западен Григориански календар, и всички изчисления – на възрастта на майката, както и времето (датата) на зачеване на детето – трябва да се превърнат в дати от Лунния календар, а не да се използва западния стил. 

Ето стъпките, които да следвате, за да изчислите пола на бебето, което очаквате:

  1. Китайците използват лунен календар, който е различен от използвания на Запад, следователно първо трябва да превърнем възрастта на майката в години по лунния календар.
    Това може да направите директно от >ТОЗИ ЛИНК<, просто въведете вашата рождена дата и ще получите своята възраст в Лунни години. (взимате годините от полето „Chinese Age„).
  2. Сега е време да определим втория нужен параметър – месеца, в който е станало зачеването на бебето.
    Това може да направите лесно от >ТОЗИ ЛИНК<, където ще превърнете стандартната западна дата в дата по лунния календар. (взимате номера на месеца от полето „Chinese Date„).
  3. Сега засичате двете намерени стойности (китайска година и месец на зачеване) в долната таблица и намирате пола на детето: B ( boy ) – за момче, G ( girl ) – за момиче.

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Maika.bg
Average rating:  
 1 reviews
 by Женя

Наистина точен календар!

Прочети още:

Leave a Comment


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.