1-вото издание на „Спокойни бебета“ събра стотици бъдещи и настоящи родители в София

Спокойни Бебета, организатори и лектори
Реклама

Тайните на спокойни бебета бяха разкрити за пръв
път на 3 юни 2023

Доказани специалисти се събраха в София на 3 юни в Международно Висше Бизнес Училище за провеждането на форум „Спокойни бебета“. Пилотното еднодневно издание на събитието заложи на изключително разнообразна програма, която включи лекции от 10 професионалисти в сферата на женското и детското здраве, кърменето, храненето, бебеносенето, съня, които са напълно наясно пред какви предизвикателства са изправени родителите след появата на техните наследници.

Лекторите във форум „Спокойни бебета“

Препоръчваме ви следните продукти за добро здраве:

Зелена енергияКоластра КолАктив 3

Сред лекторите бяха: Eва Павлинаакушерка в многопрофилна болница, Тони Калушкова – специалист по следродилно хранене и следродилна грижа, Десислава Пеева – IBCLC консултант по кърмене и хранене, Галя Кузманова – сертифициран консултант по сън, Михаела Найденова – специалист по бебеносене, Ваня Висарионова – специалист възстановяване след раждане, Ани Събева – специалист в грижа за бебета, Анна Влаева – специалист по ранно детско развитие, д-р Кристин Генковапедиатър в многопрофилна болница, Йонка Петковаакушерка и консултант по кърмене.

Зони във форума

Организаторите се бяха погрижили за комфорта и спокойствието на родителите и техните по-големи деца. На Форума бяха обособени различни зони – детски кътове, зони за игри, зона за мама и татко, зона “грижа за майката след раждане”, зона с освежаващи напитки и други. Благодарение на това, семействата имаха възможност да почерпят максимално знания и да се потопят в преживяването, подготвяйки се по най-добрия начин за едно толкова важно събитие като посрещането на новия член в семейството.

В изложбената зона, всички гости имаха възможност да се запознаят с различни брандове, предлагащи разнообразни продукти и услуги както за бебета и бременни жени, така и за млади родители. Повече от 30 партньора, популярни и утвърдени международни и български марки, подкрепиха форум “Спокойни бебета”. Над 15 от тях можеше да бъдат видени в експо зоната и базара. Събитието предложи полезни подаръци, атрактивни изненади и награди от томбола за всички присъстващи, осигурени от партньорите. Освен пилотно издание на Форума, в изложбената зона се реализира премиера на бебешки дрехи от органичен памук, представяне на нови еко био прахове, карти със здравословни веган рецепти и детски песнички на известни български изпълнители, които звучаха през целия ден на събитието.

Организация на събитието

Мероприятието беше с вход свободен, като организаторите се постараха да предоставят възможност на всички бъдещи родители да разширят своите познания относно подготовката за появата на бебе в техния дом, а настоящите да се почустват по-уверени и спокойни в ежедневните грижи за своите наследници.

Идейният създател на събитието – Ани Събева – консултант по бебеносене, сън и първи грижи за новородено, и собственик на “Slingomania” сподели следното: “Изключително съм радостна, че толкова млади родителите посетиха събитието и останаха от началото до края. Залата беше пълна през цялото време и хората наистина видимо се интересуваха как да се грижат за своето бебе по възможно най- добрия начин през негова първа година.”

Ани Събева – организатор

Десислава Авджиева – съорганизатор на Форума, събитиен мениджър с над 20 години опит и собственик на агенция “Алтърнатив Адвъртайзинг” разказа защо е решила да подкрепи мероприятието: “Като ивент мениджър съм била част от организацията на различни събития, свързани с родителството. За първи път се включвам в реализацията на такъв тип бебешки форум и за мен беше огромно удоволствие. Най-щастлива съм от факта, че посетителите бяха над 300 човека – млади, интелигентни и ангажирани родители, които наистина търсят полезна информация от специалист.”

Десислава Авджиева – съорганизатор на Форума

За финал на събитието, организаторите изненадаха всички като обявиха датата на второто издание на форум “Спокойни бебета”, а именно – 9 март 2024 година. Също така дават заявка, че ще подберат лекции, които ще бъдат изключително ценни и за бременните майки, които посетиха тазгодишното издание и догодина ще отглеждат своите бебета.

Повече информация за Форума:
https://www.facebook.com/Spokoinibebeta
https://www.facebook.com/events/900704927904363
www.forum.spokoinibebeta.com

За контакти с медиите:
Десислава Борисова-Кръстева: [email protected], 0884 222 902
Събитиен мениджър на форум “Спокойни бебета”

Светослава Давидова: [email protected], 0884 802 806
Събитиен мениджър на форум “Спокойни бебета”

Прочети още:

Leave a Comment


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.