Слингоносене – Специалисти разкриват тайните на спокойните бебета

Реклама

На 3 юни 2023 ще се проведе форум „Спокойни бебета“ в София

Препоръчваме ви следните продукти за добро здраве:

Зелена енергияКоластра КолАктив 3

По случай Деня на детето, на 3 юни, в Международно Висше Бизнес Училище, намиращо се на ул. Винсент ван Гог 7, ще се проведе форум „Спокойни бебета“Събитието е естествено продължение и подобрена версия на познатото на родителите събитие – SlingoFest. Зад организацията на ,,Спокойни бебета‘‘ стоят майки и професионалисти в сферата на женското и детското здраве, кърменето, храненето, бебеносенето, съня, които добре знаят пред какви предизвикателства са изправени родителите след появата на техните наследници.

Целта на Форума е да даде възможност на всички гости да разширят своите познания относно подготовката за появата на бебе в техния дом. Създател на събитието е Ани Събева – консултант по бебеносене, сън и първи грижи за новородено, и собственик на “Slingomania”.

Ани Събева – консултант по бебеносене, сън и първи грижи за новородено, и собственик на “Slingomania

Тя, заедно с event агенция „Alternative Advertising“, организират Форума в подкрепа на младите семейства, за да ги направи по-уверени и спокойни в грижите за новороденото им бебе. Защото едни спокойни и уверени родители означават едно щастливо дете!

Десислава Авджиева – собственик на Алтърнатив Адвъртайзинг и съорганизатор на форум Спокойни бебета

Форумът е с вход свободен, гостите ще се насладят на богата програма, подготвена от водещи експерти в грижите за новородени и бременни. По време на лекциите в зала различни специалисти ще споделят своите знания и опит относно теми като: “Раждане”; “Възстановяване след раждане”; “Първи грижи за спокойни бебета”; “Кърменето от А до Я”; “Сънят на бебето през 4-тия триместър и как се променя след това”; “Бебеносенето – естествено продължение на бременността”.

Форма за записване за Форумаhttp://bit.ly/3JSCGQz

Повече информация за Форума:

Фейсбук Страница: https://www.facebook.com/Spokoinibebeta

Събитие във Фейсбук: https://www.facebook.com/events/900704927904363

Форум: www.forum.spokoinibebeta.com

Прочети още:

Leave a Comment


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.