Общи Условия

Общи условия:
Права и задължения съгласно Закона за защита на потребителите:
Съгласно ЗЗП ние Ви предоставяме свободно следната информация:

 1. Името и адреса ни – Ка енд Джи ООД , 4000 Пловдив, ж.к. Марица Гардънс бл. 17А
 2. Основните характеристики на стоките са изписани подробно в страницата за представяне на всеки продукт
 3. Цената на стоките е изписана С ВКЛ. ДДС на страниците за представяне на съответния продукт.
 4. Стойността на транспортните разходи за доставка е описана на страницата за поръчка.
 5. Ние не налагаме никаква допълнителна стойност при използването на представените средства за комуникация с нас, които са:
  – Телефон : 0988850787. Цената на разговорите зависят от вашия тарифен план към оператора, който ползвате.
  – e-mail: office [at] maika.bg

С използването на Maika.bg вие се съгласявате с тези условия за ползване.

Данни на клиента:
Данните, които изискваме в процеса на покупка са необходими само за целите на извършване на доставката. Тези данни по никакъв начин не се предоставят на трети лица.

Връщане на платени суми по банков път:
При необходимост от връщане на суми, платени по банков път по договорирани и извършени от нас услуги, това ще бъде направено от нас чрез кредитна транзакция по сметката, от която е извършено плащането.

Доставка на продукти:

 1. Поръчана стока се доставя на посочения от клиента адрес или офис на куриерска фирма. Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката.
 2. Ако заявителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес, Maika.bg не носи отговорност за неизпълнената доставка.
 3. При заплащане на поръчката с банков превод се заплаща цялата сума на заявката и транспортните разходи. При заплащане на поръчката с наложен платеж стойността на поръчката и транспортните разходи се заплащат на куриера при доставката.
 4. Всички цени на продуктите са в български лева с включен ДДС и не включват цената на доставката. Maika.bg си запазва правото едностранно да променя посочените цени.
 5. При поръчка клиентът задължително посочва точен адрес и телефон, на който е възможно да се установи връзка с него в срока за доставка.
 6. Посочването на неверен адрес и/или телефон прави поръчката невалидна и тя не обвързва Maika.bg със задължението за изпълнение на доставката.
 7. Купувачът има право да откаже получаването при едно от следните условия:
  – доставената пратка явно не съответства на заявената за покупка от Клиента и това може да се установи чрез преглед й.
  – цената, която клиентът следва да заплати не съответства на дължимата цена.
  – при несъответствие между заявената за покупка и доставената стока, което не е било възможно да бъде установено в момента нa доставката, клиентът може да иска доставената му стока да бъде заменена със съответстваща на направеното от него заявление за покупка в срок от 24 часа от получаването й.
 8. Всички пратки се изпращат в  рамките на 3 работни дни след направена поръчка. След изпращането куриерската фирма би следвало да достави пратката в следващия за нея работен ден.