Как да докажете на детето, че Дядо Коледа съществува?

Реклама

Персонализирано видео от Дядо Коледа

Чудили ли сте се как да докажете на малчуганите у дома, че Дядо Коледа съществува? Е, сега ще Ви споделим идеалният начин да ги убедите, че добрият старец не е измислица и че следи внимателно дали вършат достатъчно добрини.

Препоръчваме ви следните продукти за добро здраве:

Зелена енергияКоластра КолАктив 3

Наскоро научихме, че в България има сайт (https://diadokoleda.bg), който предлага приказни и изцяло персонализирани видеа от Дядо Коледа, в които той се обръща поименно към децата, показва техни снимки, хвали ги за постиженията им през годината и споделя още редица любопитни факти с тях.

Цената на едно видео е 20 лева, ако е за едно дете и 25 лева, ако видеото е за повече от едно дете.

Но нашите нови приятели от diadokoleda.bg предлагат и безплатно видео, така че може да тествате услугата, без да плащате и стотинка.

Поръчайте видео с 20% намаление

Казваме нови приятели, защото се съгласиха да дадат на Вас, нашите читатели, 20% намаление, ако направите поръчка за персонализирано видео от Дядо Коледа с промо код MAIKA.

Единственото ни условие да споделим с Вас техните услуги беше 50% от стойността на всички поръчки, направени с промо код MAIKA, да бъдат дарени на Сдружение „Образование и здраве“ (http://www.ed-h-child.com/

Ние нямаме финансова изгода, но вярваме, че видеата на „Здравей Дядо Коледа“ може да донесат много радост на семейството Ви и в същото време да дадете своя скромен принос за облагородяването на средата на едни прекрасни деца.Примерни видеа и поръчка може да направите на https://www.diadokoleda.bg/videos.html

Прочети още:

Leave a Comment


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.